Koné kan følge Hirschfeld og Dorsin

Ønsket av rumenske Cluj.

Yssouf Konés kontrakt med Rosenborg går ut ved sesongslutt, men allerede 1. august kan spissen forsvinne fra Lerkendal.

Ifølge Adresseavisen kommer rumenske CFR Cluj til Trondheim med det første for å diskutere en overgang.

- Klubben har ytret ønske om å komme opp hit i nær fremtid for å diskutere en overgang, sier vikarierende sportsdirektør Erik Hoftun.

Cluj har tidligere hentet RBK-spillerne Mikael Dorsin og Lars Hirschfeld. De la også inn et bud på Koné i fjor, men 8 millioner var ikke nok for trønderne.

Rumensk presse antyder en overgang på 12 millioner, men Hoftun avviser at det er kommet et slikt bud.

- Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi gjør. Vi må se på konsekvensene av et salg i forhold til spillerne vi har og eventuelt får inn. Men ettersom overgangsvinduet ikke åpner før 1. august blir det ikke aktuelt for oss å la han gå før den datoen. I tillegg har vi et meget hardt og tett program i juli, sier Hoftun til Adresseavisen.

Selv vil ikke Koné si så mye om saken.

- Jeg skal snakke med min agent i løpet av helgen, så da vet jeg mer om saken. Akkurat nå er jeg Rosenborg-spiller, sier Koné.

MED CLUJ I SIKTE?: Yssouf Konés kontrakt med Rosenborg løper ut etter sesongen, men rumenske Cluj skal være klare med sjekkheftet allerede i sommer. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
MED CLUJ I SIKTE?: Yssouf Konés kontrakt med Rosenborg løper ut etter sesongen, men rumenske Cluj skal være klare med sjekkheftet allerede i sommer. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer

Cluj er klar for mesterligaen og kommer til å kjøpe en rekke forsterkninger i sommer.

(NTB)

Koné kan følge Hirschfeld og Dorsin