Koné, nå på vei til Odd

Full forvirring rundt RBK-spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): TV 2 meldte i går kveld at Start hadde budt rundt seks millioner kroner for RBK-spiss Yssouf Koné, i et forsøk på å lokke en målscorer til et Kristiansand-lag i tørke.

Men ifølge RBK-direktør Rune Bratseth er det langt mer sannsynlig at ivorianeren havner i Odd, til tross for at Koné selv sa tidligere i helga at han ikke ønsket seg til Skien.


- Det har det vært hele tiden, sier Bratseth til Dagbladet.no.

RBK-direktøren forteller at klubbene er i dialog om en låneavtale for Koné, og at samtalene kan ende med at overgangen til Koné blir en del av avtalen som får Odd-stopper Per Nilsson til Trondheim.

- Hvor mye gjenstår før en avtale er på plass?

- Det er det vanskelig å si noe om, men vi jobber med dette nå, sier Bratseth.

Direktøren bekreftet tidligere i dag overfor fvn.no at Start har kommet med et bud på spissen, men hevder samtidig at Koné allerede har sagt ja til å gå til Odd.

Start mister håpet

USIKKER FREMTID: Yssouf Koné sa i helga at han ikke ønsker seg til Odd, men ifølge Rune Bratseth har spissen sagt ja til en eventuell låneavtale. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
USIKKER FREMTID: Yssouf Koné sa i helga at han ikke ønsker seg til Odd, men ifølge Rune Bratseth har spissen sagt ja til en eventuell låneavtale. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Starts sports- og mediadirektør Svein Mathisen bekrefter overfor Dagbladet at klubben er i ferd med å gi opp ivorianeren.

- Er det noe framgang når det gjelder Koné?

- Nei, han tror jeg nok ender i Odd, sier Mathisen.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å oppnå kontakt med Yssouf Koné i formiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer