Koné slåss for å bli lagt merke til

Lek blir til alvor i kveld.

• Direkte fra kl. 20.45: Schalke - Rosenborg og fem andre Champions League-kamper på live.dagbladet.no.

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): Yssouf Koné og Abdou Razack Traoré tok en liten uhøytidlig brytekamp under tribunen etter gårsdagens trening.

Hvis basketaket teller - så er Koné sikret en plass fra start i kveld. Da slåss Burkina Faso-spissen for framtida på banen, i tiden etter Rosenborg.

- Klart det, Champions League er som et shoppingvindu for alle spillere. Det gjelder ikke bare meg, sier Koné til Dagbladet.no.

25-åringen er blitt koblet til en rekke storklubber i høst, og har hevdet at klubber i England og Tyskland står klare med tilbud etter at han sa nei til en rekordstor RBK-kontrakt.

En svak kamp mot Chelsea gjorde RBKs framstøt mer fristende, men en storkamp mot Schalke kan snu om på det.

- Vi får bare vente og se, jeg er forberedt på å gjøre mitt beste på banen.

- Hva er planen?

SEIER! Yssouf Koné banket Abdou Razack Traoré i deres brytekamp under Veltins Arena i går. I kveld skal de sammen forsøke å banke Schalke 04. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
SEIER! Yssouf Koné banket Abdou Razack Traoré i deres brytekamp under Veltins Arena i går. I kveld skal de sammen forsøke å banke Schalke 04. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

- Planen er å score og vinne.

Spissen født i Elfenbeinskysten er stolt over RBK, at trønderne med poeng er klare for minst et nytt møte med en europeiske gigant i februar og mars.

- Det hadde vært fantastisk å klare det, vi møter hele tida storlag. Vi må ikke glemme at vi startet som outsidere i denne gruppa. Vi er det lille laget, sier Koné.

Med poeng i morgen er trønderne blant de 16 største i Europa - på banen.

Koné slåss for å bli lagt merke til