Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koné tilbake til norsk fotball

Skrev treårskontrakt med Vålerenga.

TILBAKE TIL TIPPELIGAEN: Yssouf Koné er tilbake i norsk fotball. Spissen som representerer Burkina Faso i landslagssammenheng, har skrevet en treårskontrakt med Vålerenga.Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet.
TILBAKE TIL TIPPELIGAEN: Yssouf Koné er tilbake i norsk fotball. Spissen som representerer Burkina Faso i landslagssammenheng, har skrevet en treårskontrakt med Vålerenga.Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet. Vis mer

Vålerenga har sikret seg den tidligere Rosenborg-angriperen Yssouf Koné.

Spissen har signert treårskontrakt med Oslo-laget, melder vif-fotball.no.

- Yssouf har passert den medisinske testen i dag og er nå Vålerenga-spiller, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Koné ble kneoperert for fire måneder siden, men er fullt ut rehabilitetert i løpet av to uker.

I løpet av årene i Rosenborg ble det 30 mål på 63 kamper. De siste sesongene har Koné spilt for rumenske CFR Cluj.

Yssouf Koné spiller landskamper for Burkina Faso, fødelandet til besteforeldrene. Spissen er selv født i Elfenbenskysten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling