Kona bare gruer seg

I Lisboa er Pål Anders Ullevålseter klar for Dakar-rallyet som starter nyttårsaften. Det er første gang 37-åringen virkelig gleder seg, men hjemme sitter kona Solveig og gruer seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg gruer meg veldig, og det er litt spesielt siden han skadet seg i fjor. Men han har gledet seg så mye, så jeg må jo bare akseptere det og håpe at han gjør det bra, sier Solveig Ullevålseter til Dagbladet.

Hun blir aldri vant til at Pål Anders reiser av sted i ukesvis for å holde på med ekstremsport. Selv om hun støtter mannen sin, liker hun ikke det han driver med.

-  Hvert år spør folk om jeg ikke venner meg til det, men det gjør jeg ikke, legger hun til.

Tidlig jul

Ettersom Ullevålseter satte kursen mot Lisboa julaften, ble det en amputert jul for familien Ullevålseter. Solveig og barna Robin og Mads er ikke glade for at pappa reiser så mye, men jula ble koselig likevel. Julaften ble flyttet en uke fram, og romjula har vært preget av alt annet enn julemat for motorsykkelkjøreren selv.

-  Det er ikke noe gøy å være borte fra familien på julaften, men det er jo ikke hvert år heldigvis, sier Ullevålseter.

Tid til hvile

Det er tre dager til verdens hardeste ørkenrally starter. 15 dager med intens kjøring fra Lisboa til Dakar ligger foran de i alt 725 kjøretøyene. 230 motorsykler, 180 biler, 75 lastebiler og 240 servicebiler stiller til start. Dette blir hans tredje Dakar-rally, og han tror erfaringen vil komme godt med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer