Kona går god for Kurts kanonform

Imponerte i Tour-åpningen.

STØTTET AV KONA: Kurt Asle Arvesen fikk kos og klapp på kinnet av kona Nina etter lørdagens tempoetappe i Tour de France i Monaco.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
STØTTET AV KONA: Kurt Asle Arvesen fikk kos og klapp på kinnet av kona Nina etter lørdagens tempoetappe i Tour de France i Monaco. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Kona Nina går god for at sykkelesset Kurt Asle Arvesen er i kanonform.

Tour de France-starten lørdag bar bud om at nordmannen har funnet resepten for å kopiere fjorårets suksess.- Kurt er i kjempeform. Før han reiste til Monaco var han veldig rolig og selvsikker, fortalte Nina Arvesen til NTB.

For første gang fikk Saxo Bank-rytteren besøk av fruen i Tour-starten. De fire årene Kurt Asle Arvesen har deltatt i Tour de France, har Nina kun reist til Paris for å ta imot kjæresten og ektemannen etter tre ukers slit.

- Jeg skal til Paris i år også, men min første opplevelse av en Tour-start bød seg med en TV 2-invitasjon til Monaco. Tidligere år har jeg vært opptatt med sommerjobb i Norge, forklarte fru Arvesen, som bare var på kort visitt. Søndag blir det retur til ekteparets hjem ved Gardasjøen i Italia.

Skjøt fartParet ble kjærester rett etter Kurt Asles første av fem NM-titler i 1997. Siden skjøt eresfjordingens karriere fart med VM-gull (U23), proffkontrakt og senere triumfer med giftermål (2005) og etappeseirer i så vel Giro dItalia som Tour de France.- Veldig hyggelig å få besøk av Nina. Vi ser hverandre så sjelden ettersom jeg er mye på reisefot. Derfor gir det ekstra motivasjon å ha henne her, sa Kurt Asle Arvesen til NTB.I fjor var Arvesen en av lagets viktigste hjelperyttere. I tillegg vant nordmannen en etappe i Tour de France. Får han lov av sjefene senere i rittet, kan det være at den lojale nordmannen får en ny seierssjanse.Lance i hælene

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer