PÅ FERIE: Chelsea må klare seg uten kaptein John Terry i FA-cupen i dag. Terry er på en foreløpig vellykket kjærlighetsferie i Dubai.Foto: SCANPIX/AP
PÅ FERIE: Chelsea må klare seg uten kaptein John Terry i FA-cupen i dag. Terry er på en foreløpig vellykket kjærlighetsferie i Dubai.Foto: SCANPIX/APVis mer

Kona har tilgitt John Terry

Koser seg i Dubai mens Chelsea møter Cardiff.

||| • Følg Chelsea - Cardiff og resten av FA-cupen i fotballstudio fra kl. 13!

(Dagbladet): Mens lagkameratene i Chelsea bruker dagen før Valentiner til å prøve å slå ut Cardiff av FA-cupen, har John Terry fått fri til å pleie forholdet til kona i Dubai.

Terry har vært under et massivt mediepress etter at britiske aviser fikk lov til å trykke historien om det utenomekteskapelige forholdet den degraderte England-kapteinen hadde med lagkamerat Wayne Bridges eks-kjæreste, men det ser ut til at ferien i det arabiske emiratet har gjort ham godt.

I et intervju med tabloiden The Sun, som Terry skriver en spalte for, hevder Chelsea-midtstopperen at forholdet til kona Toni er sterkere enn noensinne.

- Det er alltid viktig for oss å være sammen. Jeg tror bildene sier mer enn ord om hvordan vi er som par. Det jeg og Toni snakker om vil ingen få vite om. Ingen vil noensinne komme i nærheten av å vite hvordan livet vårt er. Vi vet hva vi føler for hverandre, og det er det viktigste. Forholdet vårt ble aldri veltet, vi er så forelsket, sier Terry.

Stolte
The Suns artikkel akkompagneres av bilder av Toni og Terry og de to barna deres, som koser seg på luksushotellet i Dubai.

- Vi er veldig sterke som par, det har vi alltid vært. John kom hit for å besøke meg og barna og kose seg i det varme været noen dager. Med alt som skjer er det bare fint å være sammen. Vi er stolte av det vi har sammen, sier Toni Terry.

Men kjærlighetsferien betyr altså at Chelsea må klare seg uten kapteinen når de møter Cardiff i femterundekampen i FA-cupen i formiddag.

I DUBAI: Toni og John Terry.Foto: STELLA PICTURES
I DUBAI: Toni og John Terry.Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Chelsea mangler også Nicolas Anelka, mens Branislav Ivanovic starter på benken. Manager Carlo Ancelotti avviser imidertid at en tropp med noen hull betyr at han nedprioriterer cupen.

- Jeg respekterer Fa-cupen, men gir spillere hvile om de er slitne. Utenom det vil jeg sette opp det beste laget, og det er det jeg stiller i dag, sier manageren til klubbens hjemmesider.

- Noen spillere trenger et par dager. Terry kan ha to-tre dager fri, for han har spilt hver eneste kamp, og det gjelder Nicolas også. Jeg vet ikke om han vil dra til Dubai eller Frankrike, men han kan gjøre hva han vil når han har to dager fri, sier Ancelotti.

Kvalitetsforskjell
Cardiff ligger på fjerdeplass i Championship, og er det eneste ikke-engelske laget som har vunnet FA-cupen (1927).

Carlo Ancelotti er forberedt på en heltent underdog på Stamford Bridge, men forventer at laget hans reiser seg etter nederlaget for Everon i midtuka.

- Chelsea har mer kvalitet enn Cardiff, men i fotball finnes det viktigere ting. Motivasjon er veldig viktig, konsentrasjon er sentralt, og styrke er viktig. Kvalitet er ikke det viktigste, sier han.

- Vi spilte dårlig mot Everton og fortjente å tape. Men jeg tror ikke spillerne mine er dårligere. De er fokuserte, samlet, og vi vil gjøre vårt beste, sier italieneren.