Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kona stopper Beckham

Bayern München kan godt tenke seg David Beckham på laget, hadde det ikke vært for hvem han er gift med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spilleren har 18 måneder igjen av kontrakten på Old Trafford og har blitt koblet til alle verdens storklubber, inkludert Bayern.

Nå lukker Bayern-manager Uli Hoeness døra for et rekordkjøp av England-kapteinen, skriver The Sun.

- Fra et sportslig synspunkt appellerer Beckham oss veldig mye. Men ikke når du tenker på det og forstår at det betyr at kona hans - hun Spice-jenta - kommer sammen med ham, sier Hoeness.

Kona heter Victoria Beckham og er kjent som Posh-Spice. Hun og ektemann David er Storbritannia mest omtalte par.

- Det hadde sikkert vært fint for media, men ikke for oss. Vi klarer oss uten den type sirkus, sier Hoeness.

Ryktene sier at Beckham er tilbudt over en million kroner i uka for å tegne en ny kontrakt som holder ham i United. Bayern-sjef Hoenness mener 26-åringen umulig kan gjøre jobben sin som fotballspiller - på grunn av Victoria.

- Beckham er en god spiller, men hvordan kan han være en god profesjonell? Han blir dratt fra catwalk til catwalk. Det er å si farvel til fotball, det er bare showbusiness, sier tyskeren.

(Dagbladet.no)

NEI TAKK:</B> Bayern München kunne tenkt seg David Beckham, men vil ikke ha Victoria med på kjøpet. Foto: SCANPIX/REUTERS

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!