Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kona takker for støtten etter Rooneys skrekkskade

- Han har det ok.

AVBREKK: Alex Ferguson tror Wayne Rooney mister fire uker med fotball etter å ha blitt lappet sammen av Manchester United-legene på Old Trafford. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
AVBREKK: Alex Ferguson tror Wayne Rooney mister fire uker med fotball etter å ha blitt lappet sammen av Manchester United-legene på Old Trafford. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

Fotballstudio kl. 14.30: Stoke - Arsenal.

(Dagbladet): Manchester United - Fulham 3-2.

Ansiktsuttrykkene rundt Wayne Rooney fortalte vel mer enn hans eget om hvor ulekkert låret så ut etter møtet med Hugo Rodallegas knotter på Old Trafford i går.

Rooney fikk en dyp og flere centimeter lang flenge da Rodallega landet på blokkeringsforsøket hans, og manager Alex Ferguson frykter spissen er ute i så mye som fire uker.

Ifølge ITV ble legene overrasket over hvor dypt kuttet var.

Nå er Rooney åpenbart hjemme fra sykehuset, for kona Coleen tar ansvar på Twitter og melder en statusoppdatering:

- Takk for alle ønsker om god bedring, for Wayne Rooney! Han er hjemme fra sykehuset, beinet er sydd sammen, men han føler seg ok, skriver fru Rooney.

Van Persie-skryt
Angriperen måtte starte på benken for Manchester United i går, og så Robin van Persie og Shinji Kagawa begge tegne seg på den berømte scoringslista før han selv kom på banen.

Avbrekket kommer ubeleilig for Rooney, ikke bare går han glipp av faktiske ligakamper og VM-kvalifiseringskamper med England, han mister også spilletid som trolig ville kommet godt med for en noe feriedoven kropp.

Imens får Robin van Persie nettopp tid til å finne seg til rette på Old Trafford, noe han begynte godt med da han satte inn 1-1 med en strålende halvvolley i går.

- Det var et fantastisk skudd, han nølte ikke. Et nydelig treff som fikk fyr på stedet. Dette var hans første kamp, og han vil bygge på dette, sier Alex Ferguson, ifølge BBC.

Likte seg godt
Nederlenderen selv er naturlig nok fornøyd med hjemmedebuten.

- Ballen kom og jeg tenkte egentlig ikke på alternativene, jeg hadde bare én tanke: Den gikk inn i hjørnet, akkurat som jeg ønsket, sier Robin van Persie.

- Jeg likte meg der ute. Det er et stort stadion, et flott stadion med flotte fans. De har vært veldig snille mot meg i dag, og det setter jeg pris på. Dette er en enorm klubb, og jeg er bare glad for å være her, sier van Persie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media