Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kona til Schumacher jaget bort pressefolkene fra sjukehuset

Ber om ro.

UTENFOR: Michael Schumachers kone ber mediene forlate sykehuset der motorsportlegenden behandles for sine skader. Her omringes Schumachers far og bror av mediefolk på vei inn på sykehuset. Foto: Charles Platiau, Reuters / NTB Scanpix
UTENFOR: Michael Schumachers kone ber mediene forlate sykehuset der motorsportlegenden behandles for sine skader. Her omringes Schumachers far og bror av mediefolk på vei inn på sykehuset. Foto: Charles Platiau, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Michael Schumachers kone, Corinna, ber mediene la både familien og legene som behandler ektemannen få ro.

- Vær så snill å støtte vår felles kamp for Michael. Det er viktig for meg at dere lar legene få fred til å gjøre sitt arbeid. Ha tillit til deres uttalelser (om Schumachers helsetilstand) og forlat sykehuset, sier Corinna Schumacher i en uttalelse adressert til «mediene».

- Vær også så snille å la vår familie være i fred.

Hun sier at sykehuset og legene kommer til å sende ut bulletiner om tilstanden til ektemannen, som ligger alvorlig skadd på sykehuset etter et fall i alpinbakken 29. desember.

En stor gruppe mediefolk har oppholdt seg utenfor sykehuset i Grenoble siden Schumacher ble innlagt der med livstruende hodeskader etter fallet i alpinbakken i romjula. Noen av dem skal også ha gjort forsøk på å ta seg inn til avdelingen der Schumacher ligger i kunstig koma.

Mediene har nå fått beskjed om å forlate sjukehuset.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media