Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kona til tidligere VIF-spiller kidnappet rett foran øynene på barna - fortsatt savnet

Fegor Ogude var hjemme på ferie i Nigeria da det skjedde.

FAMILIEDRAMA: Kona til tidligere Vålerenga-spiller Fegor Ogude har blitt kidnappet i hjemlandet Nigeria.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
FAMILIEDRAMA: Kona til tidligere Vålerenga-spiller Fegor Ogude har blitt kidnappet i hjemlandet Nigeria. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Kona til tidligere Vålerenga-spiller Fegor Ogude (28) har blitt kidnappet i hjemlandet Nigeria. Episoden skjedde mandag, skriver den nigerianske avisa The Cable.

- Jeg var ikke hjemme i går. Min kone, Maimunat Ogude, dro ut med ungene. Knapt to timer etter at jeg forlot huset, ringte min yngre bror Ogaga for å si at bevæpnede menn kom til huset for å ta min kone med seg, sier Ogude til avisa.

Ogude spiller til daglig i russisk fotball, og var hjemme i Nigeria på ferie da det forferdelige skal ha skjedd.

- Jeg ble fortalt at de kastet mine barn ut av bilen og bare tok med seg min kone. Like etter at jeg hørte dette, måtte jeg dra til politistasjonen for å rapportere det. Like etterpå forsøkte jeg å spore dem opp, for å finne ut hvilken retning de tok, men det klarte jeg ikke, sier Ogude.

Han hadde ikke hørt noe fra kidnapperne dagen etter hendelsen. Men politiet fortalte Ogude at de hadde funnet bilen hans.

Episoden fant sted i Warri, som ligger sør i Nigeria. Det har ikke kommet noen nye rapporter på situasjonen.

- Det var ingen krav fra kidnapperne. Dersom det kom, vil klubben hjelpe så godt den kan, sier talsmann for Amkar Perm, Denis Maslov ifølge Daily Mirror.

Daily Mirror skriver at det er terroristgruppa Boko Haram som står bak bortføringen.

Fegor Ogude spilte for Vålerenga i tre sesonger fra 2010 til 2013.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media