Tom Nordlie er tilbake i LSK

Kona ville Nordlie skulle ta jobb i Irak

Tom Nordlie har hatt mange tilbud fra både inn- og utland de siste åra. Nå er han tilbake i klubben i hans hjerte, men ting kunne fort sett veldig annerledes ut.

TILBAKE I LSK: Tom Nordlie skal redde klubben fra deres første nedrykk siden 1975. Men han kunne endt opp på et helt annet kontinent om kona hadde fått det som hun ville. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TILBAKE I LSK: Tom Nordlie skal redde klubben fra deres første nedrykk siden 1975. Men han kunne endt opp på et helt annet kontinent om kona hadde fått det som hun ville. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble Tom Nordlie ansatt i Lillestrøm på en kontrakt som varer i åtte dager. Han er ansatt for å redde klubben fra et potensielt katastrofalt nedrykk, noe som kan bli en realitet om klubben skulle tape over to kamper for Start.

Ifølge VG kan den korte kontrakten koste LSK opp mot 300 000 kroner. En del av dette er månedslønnen han egentlig skulle hatt i Skeid.

For at Nordlie skulle kunne ta over, og at det samtidig var levbart for LSK, valgte treneren å terminere kontrakten med klubben som skal spille i 2. divisjon neste sesong.

Nordlie har ikke vært trener i toppdivisjonen siden han rykket ned med Sandnes Ulf i 2014, men ifølge hovedpersonen selv har det ikke stått på tilbudene. Overfor Dagbladet forteller han om flere spinnville utenlandstilbud han har takket nei til de siste åra.

- Kona ville blant annet at jeg skulle ta et tilbud i Irak og overta en klubb der, avslører Nordlie.

- Ellers har det vært sju eller åtte andre muligheter jeg har stått over i løpet av de fire åra i Skeid. Det har vært både henvendelser og konkrete tilbud, uten at det har blitt noe av det, forteller han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer