- Kondis som en bedriftsspiller

Lyns sportsdirektør mener klubben blir holdt for narr av Jonny Hanssen.

I dag blir det oppvaskmøte i Lyn, der ledelsen gjerne vil høre hvorfor Hanssen har beskyldt klubben for å fare med løgn.

Det har ved flere anledninger vært turbulens rundt Jonny Hanssen, og bråket denne gangen startet etter en treningskamp mot Stabæk lørdag. Lyn-trener Hans Knudsen skal ha uttalt at midtbanespilleren var fristilt fra kontrakten, men det mente Hanssen var det reneste sludder:

- Jeg liker ikke folk som lyver. At de mener jeg ikke er god nok, er greit. At de lyver er ikke greit. Jeg er ikke fristilt. Hadde jeg vært det, så hadde jeg ikke vært her i dag, sa Hanssen til Aftenposten.

Reagerer sterkt

Beskyldningene om løgn og fanteri har fått Lyns sportsdirektør Morgan Andersen til å tenne på alle pluggene.

- En som kom tilbake etter ferien med testresultater som en godt trent bedriftsspiller, skal være litt forsiktig med hva han uttaler seg om. Jonny hadde ikke en gang klart å spille en hel eliteseriekamp med sitt svake O2-opptak, hevder Andersen ifølge Aftenposten.

Lyns best betalte spiller har fått svært lite spilletid i det siste, og har selv bedt om å bli solgt.

Ønsket av Nordmark

Riktignok mener heller ikke Lyn-direktøren at Hanssen er fristilt fra kontrakten, men han misliker midtbanemannens ordbruk på det sterkeste.

- Han håpet kanskje å få sparken ved å gå ut på denne måten. Men det blir for enkelt. Da kan han bare gå til en ny klubb, og glemme Lyn. Så enkelt slipper han ikke unna, understreker Andersen ifølge Aftenposten.

Aalesund er en av klubbene som vil ha Jonny Hanssen - om han nå får lov til å gå.

I TRØBBEL: Jonny Hanssen har slengt med leppa, og må på oppvaskmøte i dag.