Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kone avgjorde for RBK

Brann fortsatt uten seier i 2006.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborg-Brann 1-0.

RBK-innbytter Yssouf Kone scoret det eneste målet da Rosenborg og Brann møttes i Abrahallen i kveld.

Kone kom inn i pausen, og var selv delaktig i oppbyggingen av målet, og satte ballen i mål etter innlegg fra Alexander Tettey, forteller Rosenborgs hjemmeside.

Trønderne skryter av motstanderen, og trekker fram keeper Lars Hirschfeld som en av sine egne beste spillere.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde var også fornøyd tross tapet. Han trekker blant annet kaptein Martin Andresen, som spilte sin første hele kamp etter skadeavbrekket.

- Martin gjør en veldig god innsats på midtbanen i første omgangen og det gjør forsåvidt resten av laget også. Vi var veldig bra i forsvar. Vi var trygge og solide bakover og skapte mye bra i angrep, sier Mjelde til Branns hjemmeside.

Den albanske nykommeren Migen Memelli får også skryt av Mjelde.

- Når vi var på vårt beste i første omgang var Migen veldig god. Han skapte tre store sjanser og var ikke langt unna en scoring i dag, sier Brann-treneren.

MATCHVINNER: Yssouf Kone, her i duell mot Erik Hagen under kampen mot Zenit, scoret det eneste målet i Rosenborgs treningskamp mot Brann i kveld. Foto: Scanpix
MATCHVINNER: Yssouf Kone, her i duell mot Erik Hagen under kampen mot Zenit, scoret det eneste målet i Rosenborgs treningskamp mot Brann i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!