Konge på lørdagene

Vinner flere V75-løp enn noen annen.

SPILLERNES VENN. Bo Westergaard var alle spillernes venn på lørdagene i fjor. Det fortsetter han med å være i år også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SPILLERNES VENN. Bo Westergaard var alle spillernes venn på lørdagene i fjor. Det fortsetter han med å være i år også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

I fjor var Bo Westergaard alle spillernes venn på lørdagene.
Ingen vant flere løp i V75-spillet enn han.

I år går det enda bedre.
-Ja, jeg har faktisk kjørt inn 200.000 kroner mer så langt i år i forhold til i fjor og har rundet 1,3 millioner, sier Bo Westergaard fornøyd.

Og lørdag fortsetter dansken showet på Sørlandet Travpark. Han har flere store vinnerkandidater.

Det starter med Monseigneur som et vorspiel før V75-spillet starter. Det dreier seg om dagens tredje løp, som er andre avdeling i V5-spillet.
-Jeg har stor tro på at Monseigneur vinner. Han har fire fine bein, og det er bare å kjøre, forteller Westergaard til Dagbladet.

Utfordrer Kejseren

Kejser K.D. har vært en slager i år og har tilsynelatende en perfekt oppgave med innerspor bak bilen i det første V75-løpet. Det betyr tetposisjonen for favoritten. Men spillerne markerer Westergaard tett opp mot favoritten.
Og Westergaard skjønner det.

-Jeg har ingen mulighet til å ta føringen fra Kejser K.D. Men jeg er sikker på at Crown's Banker er så god at vi skal gi hesten en kamp. Det er klart jeg har respekt for en så god hest. Men min er også bra. Det er mulig det blir dødens. Da tviler jeg litt på om vi kan slå favoritten. Men det er ikke helt umulig fra den posisjonen heller, sier Westergaard.

-Bør klare å slå dem

Dansken tar en kaldblodspause og kommer ut i 3. avdeling med Odette Vang.
-Det er en tøff hoppe som jeg har stor tro på i dag. Jeg klemmer til fra start og håper på teten.
Hun bør klare å slå de hestene hun møter på lørdag, sier Westergaard.
Han har en hest til i løpet og kommer med en liten advarsel.
-Har Odette Vang en dårlig dag, kan Carbon Black vinne. Han har vært hardt meldt og har møtt gode hester i det siste, forteller Westergaard.

-Går 1.14

-G.H. Trotter går 1.14 på lørdag. Så får vi se hvor langt det rekker, sier Westergaard.
Får dansken rett i det regnestykket, går det sannsynligvis rett til topps.

-Jeg har hørt at Vidar Hop vil sitte i tet med Eowyn C.C., og da kan det bli tøffere å vinne. Det er mange gode hester i løpet. Men jeg tror uansett at min hest kan gå 1.14.
Westergaard har ytterligere to hester i løpet.
-Appleton og Ashleigh's Legacy er to bra hester. Men de kan bare hevde seg fra dårlige spor om det blir hardt kjør hele veien, mener Westergaard.

-Jeg har god tro på både Odette Vang og G.H. Trotter, avslutter Bo Westergaard.