Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kongelig på tribunen

For første gang i Norway Cups historie tok kongefamilien seg tid til å besøke fotballturneringen i dag. Kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise bivånet første omgang av oppgjøret mellom Ljan og Pequeniños i dag.

Ved hvilen hadde gjestene fra Brasil tatt ledelsen, og kronprinsen tok en tur ut på matta for å hilse på spillerne.

Og han stoppet for å prate litt med Paal André.

- Han spurte hvordan det har gått med oss så langt, sier 14-åringen, fortsatt litt overveldet av å ha hatt en flere minutter lang samtale med landets kronprins.

Han er likevel ikke i tvil om at det var en hyggelig prat.

- Det var fint å ha ham i heiagjengen, ja. Og han ønsket oss lykke til videre, sier Paal André.

Kronprins Haakon og Märtha Louise ankom Ekeberg klokka 13 i dag, og ble mottatt av turneringens generalsekretær Frode Kyvåg. Deretter tok de turen til feltsykehuset for å hilse på noen av spillerne som må holde senga med skade. De fikk også tid til å se første omgang av kampen mellom lokale Ljan og langveisfarende Pequeniños do Jockey, før de tok en runde på sletta for å samle inntrykk fra fotballturneringen som fortsatt kaller seg verdens største.

GLANS: Kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise kastet glans over Norway Cup i dag. De så ut til å kose seg i solskinnet på Ekeberg da de så første omgang av kampen mellom Ljan og Pequeniños.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media