Kongen håper på Solskjær-suksess

- Imponerende.

FØLGER SOLSKJÆR: Kong Harald sier han er imponert av Ole Gunnar Solskjær, som torsdag ble presentert som fast ansatt manager i Manchester United.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FØLGER SOLSKJÆR: Kong Harald sier han er imponert av Ole Gunnar Solskjær, som torsdag ble presentert som fast ansatt manager i Manchester United. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kong Harald sier han er imponert av Ole Gunnar Solskjær, som torsdag ble presentert som fast ansatt manager i Manchester United.

Torsdag ettermiddag hadde nyheten også nådd kong Harald, som er på et seks dagers langt statsbesøk i Chile.

Kongen, som tidligere har fortalt at han heier på Tottenham, tok seg tid til å fortelle hva han synes om at Solskjær nå har fått jobben som manager i United.

– Det er imponerende. Virkelig. Jeg håper av hele mitt hjerte at han lykkes med det, sa kongen under et pressemøte på nasjonalbiblioteket i Chile.

Han la til at han har troen på at Solskjær vil lykkes i jobben som manager for United.

MØTTE NORSK PRESSE: En stolt Ole Gunnar Solskjær snakket med Dagbladet TV og norsk presse etter å ha blitt annonsert som manager. Der fortalte han at det var en livslang drøm som gikk i oppfyllelse. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer