Kongen på Mosse-haugen

MOSS (Dagbladet): Etter fire strake seirer i Tippeligaen er trener Knut Torbjørn Eggen (40) konge på haugen i Moss. - Med cupen har vi fem seirer på rad, som er rekord mens jeg har vært i klubben. Men vi er ingen medaljekandidat, sier en nøktern Eggen jr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et steinkast fra Melløs har han bygd seg en 300 kvadratmeter stor drømmevilla, med utsikt til hovedtribunen på Stadion, Oslofjorden og Store Vannsjø.

Flyttet 30 ganger

- Selv om jeg har investert pengene mine i huset, låser det meg ikke til Moss, sier Knut Thorbjørn Eggen.

- Jeg har flyttet 30 ganger på 40 år, og føler at jeg står ved en ny skillevei etter å ha vært trener her siden 1997. Jeg vurderer sterkt å ta et friår fra fotballen i 2002, og har utsatt avgjørelsen til 1. oktober. Skal jeg fortsette, er det helt avgjørende at den indre kraften er der.

- Sta

Etter ett poeng på de fire første kampene var det mange som mente Eggen allerede da burde finne seg noe annet å gjøre.

Nå vanker det skulderklapp hvor han enn befinner seg.

- Selv om vi fikk en dårlig start, gikk jeg ikke i den fella å endre på stil og formasjon. I stedet var jeg sta på grunntankene, og jobbet voldsomt med basisen. Det gjorde at vi fikk tryggheten tilbake i laget, sier han.

Knut Torbjørn Eggen

Alder: 40 Yrke: Fotballtrener i Moss, freelance-kommentator i TV3. Sivil status: Gift med May-Brit, to barn: Leander (15), Andrea (9). Bosted: Moss Meritter: To serie- og to cupmesterskap på ca. 280 obligatoriske kamper for Rosenborg. 46 landskamper (fire A, 19 U, 18 junior, fem guttelandslag). Trener i Rennebu, Orkdal, Rosenborg, Aalesund, Moss (fra 1997). Aktuell: Har fire strake seirer med Moss i Tippeligaen (2-0 Bodø/Glimt, 1-0 Tromsø, 2-1 Bryne, 4-2 Strømsgodset).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer