Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kongen skal heie fram EM-gutta

Ser kampen mot Danmark fra tribunen.

DRAMMEN (Dagbladet.no): De norske håndballgutta gjennomfører i ettermiddag den siste skikkelige treningsøkta før morgendagens åpningskamp mot Danmark i EM.

Arrangørene skrur nå fast de siste setene i Drammenshallen, og det nærmer seg mesterskapsstart.

Under åpningskampen mot danskene vil gutta også få majestetisk støtte fra tribunen.

Det er nemlig klart at kong Harald vil være til stede under åpningskampen.

Gunnar Pettersens menn har spilt som konger i oppkjøringen til mesterskapet - og har nok noen ess i ermet også.

Danskene fikk bank av Norge i en firenasjonersturnering i Danmark for snart to uker siden, men det er nå alvoret starter. Og selv om de norske gutta har tatt mange danske skalper de siste åra, er det Danmark som har stukket av med poengene i mesterskapene.

I morgen starter jakten på tidenes beste mesterskapsplassering av et norsk herrelag - og hva passer da bedre enn at kongen følger kampen.

KONGELIG MORO: De norske håndballgutta har bedt om stemning på tribunen når EM starter i morgen. Kanskje får vi se kong Harald bli med på bølgen? Foto: ARNT E.FOLVIK/DAGBLADET
KONGELIG MORO: De norske håndballgutta har bedt om stemning på tribunen når EM starter i morgen. Kanskje får vi se kong Harald bli med på bølgen? Foto: ARNT E.FOLVIK/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media