Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christian Nummedal vant kongepokalen

Kongepokal til Nummedal etter NM-seier i Big Air

Fristilkjører Christian Nummedal tok sin annen strake NM-tittel da han vant lørdagens Big Air på Dombås. Innsatsen holdt til hans første kongepokal.

KONGEPOKAL: Christian Nummedal vant kongepokalen etter NM-gullet i Big Air. Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
KONGEPOKAL: Christian Nummedal vant kongepokalen etter NM-gullet i Big Air. Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix Vis mer

Fredag vant han slopestyle, lørdag var han ustoppelig i Big Air-konkurransen. Han oppnådde poengsummen 97,67 i sitt annet hopp. Fristilutøveren fra Hakadal var 3,0 poeng foran sølvvinner Birk Ruud, mens bronsen gikk til Felix Usterud.

– Dette har vært et utrolig NM for min del. Jeg vant begge disiplinene, og så fikk jeg i tillegg min første kongepokal. I dag fungerte det også veldig bra for meg med seieren i Big Air, men jeg møtte knallhard motstand. Uansett har jeg hatt en kjempesesong i Big Air med sammenlagtseier i verdenscupen. Det er selvfølgelig kjempegøy å lykkes sånn. Kongepokalen skal få hedersplassen. Det er utrolig kult å få med seg en så prestisjefylt pokal, sier Nummedal.

I kvinneklassen var det bare to deltakere. Elvira Marie Ros fra Lillehammer vant foran Tora Johansen fra Tromsø.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling