Kongsvhavn løp forgjeves etter Gerrard-drakt

Den hadde John Arne Riise sikret en annen Vålerenga-spiller.

BARE NESTEN: Gudmund Kongshavn prøvde å bytte drakt med Steven Gerrard etter kampen, men slik skulle det ikke gå. Foto:Thomas Rasmus Skaug
BARE NESTEN: Gudmund Kongshavn prøvde å bytte drakt med Steven Gerrard etter kampen, men slik skulle det ikke gå. Foto:Thomas Rasmus SkaugVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Gudmund Taksdal Kongshavn spilte en kjempekamp mot Liverpool. Keeperen var en levende vegg i åpningsminuttene, og serverte den ene klasseredningen etter den andre. Både med beina, hendene og nesa.

Luis Alberto, Iago Aspas, Martin Kelly og Raheem Sterling greide likevel å overliste keeperen, men innsatsen han la ned ble lagt merke til.

Fikk skryt Brendan Rodgers sparte ikke på lovordene da han snakket om Kongshavn etter kampen.

- Han hadde noen briljante redninger i dag, og spilte fantastisk. Spesielt refleksene hans var gode, sa han til TV2 etter kampen.

Også Liverpools spiss Iago Aspas hadde lovord om keeperen.

- Han kom bort til meg og sa jeg gjorde noen gode redninger, sier Kongshavn.

Likevel er det noe helt annet Vålerengas sisteskanse kom i fokus for etter kampen.

Ville gi bort Keeperen løp desperat etter Steven Gerrard for å sikre drakta til stjernespilleren, og la inn en siste spurt da han var seint ute.

- Jeg ville gi den til fysioterapeuten vår. Han hjalp meg veldig mye da jeg gikk skadet, og jeg tenkte dette var en fin måte å betale han tilbake på, sier Kongshavn til Dagbladet etter kampen.

22-åringen angret seg litt for spurten i etterkant, og håpet at det ikke var den situasjonen han ble husket for.

- Jeg følte jeg sto en god kamp i dag. Det er selvfølgelig surt å slippe inn tre mål, men det var fortjent. De hadde et skikkelig press på oss en periode, sier keeperen.

Riise ordnet opp Drakta han ikke fikk, var allerede lovet bort til noen. Torgeir Børven. Vålerengas spiss hadde brukt Twitter for å sikre seg Gerrard svette jobbuniform.

- Jeg ordnet det med John Arne Riise før kampen. Jeg tok kontakt med ham via Twitter og spurte om jeg ikke kunne få den, sier Børven til Aftenpostens journalist etter kampen.

- Og han ordnet opp for meg, det er jeg veldig glad for. Drakta skal ikke opp på veggen, men jeg skal dra den fram når det passer seg sånn, forklarer Børven med et smil.