KIL-AKTUELL: Thomas Myhre.
Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX
KIL-AKTUELL: Thomas Myhre. Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIXVis mer

Kongsvinger avviser Myhre-kontrakt

Ser på flere keepere.

||| (Dagbladet): VG Nett melder i formiddag at Kongsvinger hadde blitt enige med Thomas Myhre om en kontrakt som gjør ham til klubbens neste målvakt.

Det avviser sportslig leder Morten Kristiansen.

- Nei, det er rett og slett ganske langt unna sannheten. Jeg sier som jeg har sagt til flere, vi har havnet i en akutt situasjon ettersom førstekeeperen vår er skadet, og har snakket med flere aktuelle erstattere. Myhre er en av dem, sier Kristiansen til Dagbladet

KILs vanlige førsteskanse Conny Månsson skadet kneet før helga, og er trolig satt ut av spill i et halvt år. Også kontraktsløse Lars Ivar Moldskred har trent med laget, som planlegger å signere en ny keeper før sesongen.

- Moldskred er jo her nede nå (La Manga), og vi hadde jo hvertfall håpet å få se ham litt først. Vi har snakket med flere, men absolutt ingenting er klart. Vi får prøve å holde et visst nivå på dette, sier Morten Kristiansen.

Han avviser kategorisk at klubben har inngått noen avtale med Thomas Myhre.

Myhre står uten klubb etter at han sluttet i Viking i februar, etter dager med spekulasjoner rundt en utenomsportslig episode under Vikings treningsopphold i Marbella.

I går henla Stavanger-politiet etterforskningen av saken Myhre var innblandet i, der han hevder han ble dopet ned og frastjålet store verdier i Spania.

Kongsvinger har håp om å få klarhet i keepersituasjonen i løpet av uka.

Thomas Myhre besvarte ikke Dagbladets henvendelser i formiddag.