Kongsvinger et skritt nærmere Tippeligaen etter seier i Sandnes

Slo Sandnes Ulf 2-0 i kvalifiseringen. 

2-0: Kongsvinger slo Sandnes Ulf i kvalifiseringen i kveld. De møter vinneren av Jerv og Mjøndalen i finalen om Tippeliga-billett. Bildet er fra semifinalen i cupen hvor klubben møter Rosenborg i finalen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
2-0: Kongsvinger slo Sandnes Ulf i kvalifiseringen i kveld. De møter vinneren av Jerv og Mjøndalen i finalen om Tippeliga-billett. Bildet er fra semifinalen i cupen hvor klubben møter Rosenborg i finalen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sandnes Ulf - Kongsvinger 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Den første kvalifiseringskampen til opprykk i Tippeligaen, ble tidligere i ettermiddag avbrutt etter 44 minutter på grunn av en regntung bane. I Sandnes hvor den andre kvalikkampen ble spilt, var det derimot ingen problemer

For cupfinalist Kongsvinger er det mange viktige kamper i tiden framover, og bortelaget fikk en pangstart på oppgjøret i Sandnes da Adem Güven sendte de rødkledde i ledelsen allerede etter ni minutter.

Målscoreren snappet ballen etter svakt forsvarsspill før han plasserte ballen forbi keeper Saku-Pekka Sahlgren i Sandnes Ulf-målet.

Hjemmelaget så ut til å være litt preget av alvoret i kveld, og skapte ikke stort i den første omgangen. Det var totalt sett veldig sjansefattig i Rogaland.

Det ble ikke stort bedre etter pause. Kongsvinger var selvfølgelig veldig fornøyde med tingenes tilstand, og tok ikke store sjanser framover.

Men etter 70 minutter fikk bortelaget en gedigen sjanse da de kom tre mot to. Ballen endte til slutt hos Helio Pinto, som ikke klarte å overliste keeper fra en god posisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer