Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kongsvinger fikk avslag fra Mjelde

Nytt trener-nei.

KLAR FOR COMEBACK: Mons Ivar Mjelde vil gjerne bli tippeligatrener igjen, men ikke i KIL. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
KLAR FOR COMEBACK: Mons Ivar Mjelde vil gjerne bli tippeligatrener igjen, men ikke i KIL. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Kongsvinger er på jakt etter erstatter for Trond Amundsen, treneren som trakk seg for åtte dager siden.

Knut Torbjørn Eggen har allerede sagt nei til et framstøt fra hedmarks-klubben, ifølge Bergens Tidende har nå Mons Ivar Mjelde gjort det samme.

Branns tidligere gulltrener skal ha avvist forespørselen før det kom til forhandlinger, det blir ingen sten for sten-filosofi på Gjemselund.

- Jeg har fått noen henvendelser fra forskjellige klubber, men jeg ønsker ikke å snakke om dette i media, sier Mjelde til regionavisa.

Han ønsker ikke å bekrefte at KIL ga ham et tilbud, men innrømmer at han gjerne vil tilbake til treneryrket. Etter avskjeden i Brann i 2008 holdt han Bryne i adeccoligaen som vikar.

- Da jeg sluttet i Bryne ga jeg uttrykk for at jeg var åpen for henvendelser. Det gjelder både innenfor og utenfor fotballen. Det er ingenting som har forandret seg der. Er det noen som synes jeg er spennende så er det bare å henvende seg, så skal de få svar, sier Mjelde til avisa.

Øyvind Eide trener KIL inntil videre, med hjelp fra Vidar Riseth og Stein Arve Lohne. Debuten endte med 2-4-tap mot Stabæk søndag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!