Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kongsvinger-Gerson rystet Romania borte

Men Mutu og co snudde mot Luxembourg.

LITT MORO: Inne i denne klyngen står KILs Lars Krogh Gerson og feirer scoring for Luxembourg. Romania slo imidlertid tilbake.Foto: SCANPIX/AP/Vadim Ghirda
LITT MORO: Inne i denne klyngen står KILs Lars Krogh Gerson og feirer scoring for Luxembourg. Romania slo imidlertid tilbake.Foto: SCANPIX/AP/Vadim Ghirda Vis mer

Kongsvingers Lars Christian Krogh Gerson sendte Luxembourg i føringen, men anført av Adrian Mutu snudde Romania til 3-1 i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp.

Krogh Gerson har norsk mor og luxembourgsk far og har valgt å spille for Luxembourgs fotballandslag. Tirsdag fikk 21-åringen en tidlig opptur da han sendte bortelaget i føringen etter 21 minutter.

Men det tok ikke lang tid før Romania sendte gjestene ned på jorden igjen. Den skandaleombruste spissen Adrian Mutu viste at han fortsatt er i scoringsform og utlignet to minutter senere.

Mutu, som har lagt en bråkete tid i sin italienske klubb Fiorentina bak seg, var ikke ferdig med det. Etter 68 minutter sendte han Romania i føringen.

Luxembourg maktet ikke å kjempe seg tilbake etter 2-1-scoringen. I stedet var det vertenes Ianis Zicu som fikk gleden av å fastsette sluttresultatet til 3-1.

Det ble tre sårt tiltrengte poeng for Romania, som nå står med fem poeng etter like mange kamper i EM-kvalifiseringen. Krogh Gersons Luxembourg ligger sist i gruppe D med ett poeng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media