Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kongsvinger i dialog med Eggen

Aktuell som ny trener, melder TV 2.

TILBAKE PÅ TRENERBENKEN? Knut Torbjørn Eggen skal være aktuell som ny trener i Kongsvinger etter at Trond Amundsen trakk seg i dag, melder TV 2. Her er Eggen på Mestalla som sportsdirektør i Rosenborg i 2007. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
TILBAKE PÅ TRENERBENKEN? Knut Torbjørn Eggen skal være aktuell som ny trener i Kongsvinger etter at Trond Amundsen trakk seg i dag, melder TV 2. Her er Eggen på Mestalla som sportsdirektør i Rosenborg i 2007. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Kongsvinger skal være i dialog med tidligere Moss- og Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen om jobben som trener, etter det TV 2 erfarer.

Eggen jobbet i deltidsstilling som utviklingsansvarlig i Moss inntil i fjor høst, men sluttet ettersom klubben ikke hadde økonomi til å opprettholde stilingen.

Trond Amundsen, som overtok som Kongsvinger-trener før denne sesongen, trakk seg i dag fra jobben på Gjemselund.

Allerede onsdag spiller Kongsvinger mot Lillestrøm, og der vil laget ledes av assistenttrener Øyvind Eide, som loset laget inn til opprykk etter at Tom Nordlie gikk til Fredrikstad i fjor høst, spillerutvikler Stein Arve Lohne og spillende markedssjef Vidar Riseth.

Klubben har imidlertid understreket at dette er en kortsiktig løsning, og opplyst at de er på jakt etter en ny trener som skal overta på fast basis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!