Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Kongsvinger og Manglerud beholder eliteserieplassen

Nidaros røk.

I ELITEN: Kongsvinger og Victor Zetterberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
I ELITEN: Kongsvinger og Victor Zetterberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Manglerud Star og Kongsvinger beholder plassen i eliteserien ishockey. Nidaros kunne avgjort på egen hånd, men tapte borte mot Comet.

Nidaros tapte 2–3 borte mot Comet, mens Kongsvinger vant 4–2 borte over Manglerud Star.

Nidaros kom under, men Vladimir Kutny og Niklas Unger Nilsen sendte trønderne i ledelsen etter en periode. Midtperioden endte målløs, mens hjemmelaget ved Paulius Gintautas og Jacob Klang kom tilbake og tok føringen i kampen. Resultatet holdt seg kampen ut.

I Manglerudhallen var det Kongsvinger som hadde kniven på strupen, men laget fra skogene var samtidig avhengig av hjelp fra Comet.

Daniel Trnavsky og Victor Zetterberg scoret hvert sitt mål i åpningsperioden. Manglerud Star som var klare for å beholde plassen i elite, reduserte ved Matej Macek, mens Valter Rønning sendte Kongsvinger i ny tomålsledelse.

Jesper Hoel reduserte mot slutten av midtperioden slik at det ble spenning kampen ut. Juuso Mörsky satte 4-2-målet i åpent mål.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media