Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kongsvinger snublet mot Skeid

Sløste bort sjansen til å toppe tabellen.

DELTE POENGENE: Kongsvinger kjemper om opprykk til tippeligaen, mens Skeid allerede er klare for nedrykk til 2. divisjon. Men tirsdag kveld ble det ett poeng hver til Kai Olav Ryen og Oluwasegu Abiodun. Foto: Arnt E. Folvik
DELTE POENGENE: Kongsvinger kjemper om opprykk til tippeligaen, mens Skeid allerede er klare for nedrykk til 2. divisjon. Men tirsdag kveld ble det ett poeng hver til Kai Olav Ryen og Oluwasegu Abiodun. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

|||Kongsvinger grep ikke sjansen til å innta tabelltopp i 1. divisjon da laget bare greide 1-1 mot nedrykksklare Skeid tirsdag.

Men hedmarkslaget klatret likevel opp til direkte opprykksplass, to poeng bak Hønefoss, når tre serierunder gjenstår. For Skeid er skjebnen allerede forseglet med spill i 2. divisjon neste år.

- Vi feilet på det meste, konkluderte KIL-trener Øyvind Eide overfor NRK etter kampen.

For laget som har tapt 17 av 27 kamper i år, var nær en liten sensasjon på Bislett stadion. Bunnlaget presset sine gjester mot slutten.

Skeid tok ledelsen etter 17 minutter da Oluwasegun Abiodun fikk en tå på ballen etter corner. Men 19 minutter senere slo Kongsvinger tilbake da Randall Brenes la alt til rette for Magnus Sylling Olsen, som stupheadet ballen kontant i mål.

Tre vanskelige kamper gjenstår for Kongsvinger: Mot Sarpsborg (hjemme), Tromsdalen (borte) og Mjøndalen (hjemme).

Haugesund og Sogndal er bare ett poeng bak på tabellen og utfordrer KIL om opprykk til eliteserien.

(NTB)

DÅRLIG DAG: Johan Nilsson Guiomar forlater Bislett med bare ett poeng. Foto: Arnt E. Folvik
DÅRLIG DAG: Johan Nilsson Guiomar forlater Bislett med bare ett poeng. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling