- Konkurranse er bare sunt

Shaun Wright Phillips frykter ikke benken i Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Shaun Wright-Phillips har skrevet en femårskontrakt med Chelsea i dag.

Han ankom klubblokalene sammen med stefaren, den gamle Arsenal-spissen Ian Wright, og agenten Mitchell Thomas. 23-åringen gjorde unna legetesten og er dermed klar til å bli med laget til USA i morgen, melder Chelseas hjemmeside.

Den dribleglade landslagsvingen har bedt om å få drakt nummer 24 i den nye klubben sin:

- Det er datoen da sønnen min ble født. Han elsker fotball, sier Wright-Phillips.

Shaun Wright-Phillips lar seg ikke skremme av at klubben allerede har et stjernegalleri uten sidestykke.

- Det er helt greit for meg. Jeg har aldri ventet å spasere rett inn på laget, for å være ærlig. Konkurranse er bare sunt, og det vil hjelpe meg å bli en bedre spiller. Jeg vil bare forsøke å vinne noen medaljer og å være en fast del av laget. Jeg vil spille bra for min egen del, for fansen og for trenerne.

En av de sistnevnte, manager Jose Mourinho skrøt tidligere i dag uhemmet av Wright-Phillips ferdigheter:

- Han er en av de beste spillerne i England. Han har de kvalitetene alle er på utkikk etter i moderne fotball. Han er rask, han er intelligent og han er kreativ, sier Chelsea-sjefen.

Mourinho sa samtidig at den eneste som gjenstår før fangsten på overgangsmarkedet i sommer er komplett, er Lyons midtbane-juvel Michael Essien. Foreløpig er ikke klubbene enige om prisen. Lyon krever 362 mill. kroner.

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Shaun Wright-Phillips i kamp mot United-spillerne Wes Brown og Quinton Fortune. Nå starter han «kampen» mot de andre Chelsea-stjernene om en plass på laget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer