- Konkurransen er positiv og sånn skal det være

Moa lar seg ikke bekymre av Dioufs scoringsform.

JUBLET MED LAGKAMERAT:  Moa kaster seg over Lars Stindl etter at sistnevnte sendte Hannover opp i 1-0-ledelse hjemme mot Köln i går. Foto: Scanpix/EPA/Peter Steffen.
JUBLET MED LAGKAMERAT: Moa kaster seg over Lars Stindl etter at sistnevnte sendte Hannover opp i 1-0-ledelse hjemme mot Köln i går. Foto: Scanpix/EPA/Peter Steffen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HANNOVER (Dagbladet): Mohammed Abdellaoue ble byttet ut etter bare halvspilt kamp i storseieren mot Ståle Solbakken og Köln i går. Inn kom tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf. Senegaleseren benyttet sjansen og sto for begge de to siste scoringene i 4-1-seieren.

Moa innrømmer at det ikke var noen skadeproblemer som gjorde at han ble byttet ut. I Hannover er det rett og slett knallhard kamp om plassene på laget. Og selv ikke lagets toppscorer kan føle seg trygg på å beholde navnet sitt i startelleveren.  

Dioufs scoringsform bekymrer derimot ikke vår landslagsspiss.

- Konkurransen er positiv og sånn skal det være. Jeg er vant til at det er konkurranse om plassene, sier Moa til Dagbladet.

- Jeg spilte kamp torsdag og treneren mente det holdt med en omgang i dag. Det har jeg full forståelse for. Sånn er det noen ganger, legger Moa til og forsikrer om at han ikke er skadet.  

- Jeg føler meg grei og alt er fint.  

Alene på topp I går startet Moa alene på topp for Hannover. I andre omgang gikk trener Mirko Slomka over til to spisser, nevnte Diouf og tidligere Rosenborg-spiller Konan Ya. Ifølge treneren selv et bytte som ga mer fart på toppen for hjemmelaget.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer