STERK VIND: Det skal være sterk vind i Kuusamo, og kombinertrennet i hopp ble dermed avlyst i formiddag. REUTERS/Kai Pfaffenbach (AUSTRIA)
STERK VIND: Det skal være sterk vind i Kuusamo, og kombinertrennet i hopp ble dermed avlyst i formiddag. REUTERS/Kai Pfaffenbach (AUSTRIA)Vis mer

Konkurransen i laghopp utsatt

Sterk vind gjorde det umulig for kombinertgutta å hoppe tidligere i dag.

(Dagbladet): Hopprennet i kombinert ble i dag avlyst, og nå står også V-cup-konkurransen i laghopp i fare for å lide samme skjebne. Det skal være sterk vind i Kuusamo, og kombinertrennet vil dermed bli avgjort i langrennsporet.

Prøveomgangen for kombinertløperne ble gjennomført i dag, og den teller som utgangspunkt for 10 kilometeren.

En nordmann som ikke er fornøyd med at hopprennet ble avlyst er Mikko Kokslien, som hadde følgende melding å meddele på Twitter:

- Hopp avlyst i dag. Pokker! Prøveomgangen vil gjelde. Der gikk min sjanse for dagen. Ser frem til løpene hjemme i Lillehammer..

Gårsdagens vinner, Magnus Krog, vil i dag gå ut med den gule ledertrøya, noe som er en drøm for nordmannen.

- Om det er en drøm? Ja, absolutt! Da jeg fikk den gule trøya var det helt uvirkelig. Å gå med den i morgen blir kult, sa Krog selv etter gårsdagens løp.

Magnus Krog vil starte hele 2:06 bak ledende Tino Edelmann på 10 kilometeren senere i dag.

Klemetsen var beste nordmann og ble nummer fire i prøverennet, han vil starte 51 sekunder bak lederen.

Magnus Moan starter 3:18 bak Edelmann.

10 kilometer langrenn i kombinert går av stabelen 14:15.

Lagkonkurransen i hopp skal etter planen starte 15:00.

SISTE: Det blir ikke noe laghopp som planlagt klokken 15:00. Det skal avgjøres senere i dag om hopprennet skal gå senere på kvelden.

Rune Velta tok den siste plassen på Norges lag til laghoppkonkurransen. Tom Hilde, Anders Bardal og Johan Remen Evensen er de andre hopperne.