Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Konkurrenten takket nei til nytt drama. Plutselig var Susann Bjørnsen i VM-finalen

Slapp swim-off.

FINALEKLAR: Susann Bjørnsen slapp swim-off mot Lilly King..
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FINALEKLAR: Susann Bjørnsen slapp swim-off mot Lilly King.. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Susann Bjørnsen og Lilly King svømte i mål til nøyaktig samme tid og delt åttendeplass i semifinalen i 100 meter medley. Da King takket nei til swim-off, gikk den siste finaleplassen til Bjørnsen.

Ikke engang en hundredel skilte nordmannen og amerikaneren, og begge ble notert på tiden 1.00,05 under kortbane-VM i Canada. Dermed skulle de i utgangspunktet møtes til duell om åttendeplassen om den siste finaleplassen.

King, som senere på dagen skulle svømme finale i mixed medley 4x50 meter, valgte imidlertid å avstå fra duellen, ifølge Indy Star. Dermed fikk Bjørnsen den siste semifinaleplassen uten ekstra anstrengelser.

Det kan også se ut til at Lilly King gjorde lurt i å spare på kreftene. Sammen med en annen kvinne og to menn tok hun gull i ettermiddagens mixed medley-finale. Dette var hennes tredje gullmedalje på to dager i mesterskapet.

Semifinaleheatet i 100m medley ble vunnet av Katinka Hosszú fra Ungarn, med tiden 57.53. Andreplassen gikk til Alia Atkinson fra Jamaica og tredjeplassen til Emily Seebohm fra Østerrike.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling