<strong>KLAR:</strong> Svenske Mikaela Laurén tapte så det sang da hun møtte Cecilia Brækhus i ringen i 2010. Nå er hun klar for omkamp.
Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB Scanpix
KLAR: Svenske Mikaela Laurén tapte så det sang da hun møtte Cecilia Brækhus i ringen i 2010. Nå er hun klar for omkamp. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB Scanpix Vis mer

Konkurrentens stikk til Cecilia Brækhus: - Jeg tror ikke hun kommer til å greie å holde seg unna

Vil møte Cecilia Brækhus i ringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en uke siden ble det klart at bokseren Cecilia Brækhus gjør comeback i ringen først neste år

Brækhus var i ringen forrige gang 29. november i fjor i København. Da slo hun tyske Jennifer Retzke, men samtidig pådro hun seg tre bruddskader i den ene foten. Det førte til operasjon og en lang periode på krykker.

Klær for Brækhus Nyheten har neppe gått bergenserens svenske konkurrent, Mikaela Laurén, hus forbi. Lørdag kveld forsvarte hun VM-tittelen, da hun utklasset tyske Jennifer Retzke.

Nå ser hun fram til å møte Brækhus i ringen.

- Ja, nå føler jeg meg faktisk klar til å møte henne. Det er på tide med den returmatchen, sier hun i et intervju med Expressen.

Sist de to møttes var i 2010. Da vant den norske bokseren på teknisk knockout.

- Taktisk bokser Laurén skryter av konkurrenten fra nabolandet.

- Hun er utrolig eksplosiv og en taktisk bokser. Jeg må legge opp taktikken veldig godt og så må jeg forbedre eksplosiviteten min. 

På spørsmål om hun tror Brækhus har lyst til å møte til en ny kamp, svarer Laurén:

- Altså, hun kommer ikke til å greie å holde seg unna. Jeg tror hun er litt redd, hun har ikke vært i en match på et år. 

- 2016 blir tøft Brækhus kunne i sommer ta opp igjen treningen etter å ha byttet promotorselskap, tatt over styringen av karrieren sin på egen hånd og skaffet seg ny trener.

- Det har vært et år med mange forandringer. Mye har skjedd på mange områder, og når jeg først skal i ringen igjen, ønsker jeg å være på topp. Det gjelder å være skikkelig skjerpet før neste kamp. Derfor har vi funnet ut at det kan være gunstig for meg å hvile ut litt nå.

- Alt tyder på at det kommer til å bli et tøft år i 2016 også, og da er håpet stort om at det også blir en kamp eller to i Norge ved siden av kamper i utlandet, sa Brækhus til NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer