Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Konkurs keeperlegende selger unna fotballminnene

David James trenger penger.

TIL SALGS: Denne rosa Portsmouth-drakta er blant tingene David James nå selger unna etter den personlige konkursen han gjennomgikk i mai. På bildet er han sammen med daværende Pompey-manager Avram Grant. Foto: AP /Tom Hevezi/ NTB Scanpix
TIL SALGS: Denne rosa Portsmouth-drakta er blant tingene David James nå selger unna etter den personlige konkursen han gjennomgikk i mai. På bildet er han sammen med daværende Pompey-manager Avram Grant. Foto: AP /Tom Hevezi/ NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var i mai i år at Englands tidligere landslagskeeper David James begjærte seg selv konkurs i tingretten i Hertford.

James, som skal ha tjent rundt 200 millioner kroner på å stå i mål for klubber som Liverpool, Aston Villa, West Ham, Manchester City og Portsmouth, klarte ikke å betale regningene som kom. Ifølge avisa Birmingham Mail skal skilsmissen fra kona i 2005 ha kostet ham dyrt, spesielt siden hun også krevde å få deler av James' framtidige inntekter.

Nå selger James det han har av personlige minner på fotballbanen gjennom auksjonsselskapet Hilco, skriver BBC.

Mannen med 53 landskamper for England skal ifølge den britiske kringkasteren selge unna 150 signerte originaldrakter, shortser og baller. Blant annet selger James en landslagsdrakt med samtlige spilleres navnetrekk på.

I tillegg går både bilen og motorsyklene hans på auksjon som avsluttes på nettet den 18. november.

James er for tiden spillende manager i fotballklubben Kerala Blasters i den indiske superligaen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media