Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Konradsen ferdigspilt for sesongen

Rosenborg-spiller Anders Konradsen skal operere akillesen i begge beina tirsdag. Midtbanespilleren håper å være tilbake om tre måneder.

MÅ OPERERE: Anders Konradsen var kanskje Rosenborgs beste spiller i sommer. I høst har han slitt med skader, og nå er sesongen over for midtbanespilleren. Foto: NTB/Scanpix
MÅ OPERERE: Anders Konradsen var kanskje Rosenborgs beste spiller i sommer. I høst har han slitt med skader, og nå er sesongen over for midtbanespilleren. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Det forteller 29-åringen til Adresseavisen.

Midtbanespilleren var en snau halvtime på banen da Rosenborg spilte 3-3 borte mot Strømsgodset fredag kveld. Det var det siste man får se av Konradsen på banen på en stund.

- Jeg drar til Oslo og opereres tirsdag. Målet er å være tilbake i løpet av tre måneder, sier han til avisen.

Konradsen var blant de mest fremtredende da Rosenborg imponerte i kvalifiseringen i Europa i sommer. Siden har det gått tyngre. Akillesproblemene har ødelagt for ham.

- Det har vært tøft å gå slik det har vært nå. Det preger treningen, det preger kamper og prestasjoner. Det preger deg mentalt, sier han til Adresseavisen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media