Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Konradsen imponert av Rosenborgs spionjobb

- Grundig.

IMPONERT: Anders Konradsen, her i duell med Steaua Bucurestis Fernando Lopes dos Santos Varela, mener RBK-spionene har gjort en strålende jobb i forkant av møtet med Saint-Étienne. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
IMPONERT: Anders Konradsen, her i duell med Steaua Bucurestis Fernando Lopes dos Santos Varela, mener RBK-spionene har gjort en strålende jobb i forkant av møtet med Saint-Étienne. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Frankrike-proff Anders Konradsen er imponert over analysearbeidet RBK har gjort foran europaligaåpningen mot Saint-Étienne.

Konradsen, som ble hentet til Rosenborg fra franske Rennes i sommer, kan mer om fransk fotball enn sine lagkamerater. Dermed vet nordlendingen også litt om hva som venter i torsdagens vanskelige bortekamp.

Rosenborgs analyseapparat har samtidig også gjort en stor jobb foran den første kampen i europaligaens gruppespill, og Konradsen mener trønderne vet det som bør vites om Saint-Étienne.

- Vi hadde en gjennomgang i går (tirsdag), jeg ble imponert av det de har gjort. Jeg synes at de traff bra på beskrivelsen, og de har virkelig gått grundig til verks, sier han til Adresseavisa.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen bekrefter at Konradsen også har blitt spurt til råds foran torsdagens kamp.

- Det er ikke veldig stor interesse i Norge for fransk fotball, så vi har som kjent hatt folk der nede for å analysere dem. Anders har kunnskap om laget og ligaen, så vi har selvfølgelig spurt ham litt, sier han til lokalavisa.

- Vi har ambisjoner om å ta poeng der. Vi vet det er mulig, så her er det bare å kjøre på. Ett poeng er «okei», men vi går for tre, sier han.

(NTB)

• Saint-Étienne - Rosenborg sendes på Max torsdag klokka 21.05.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!