Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Konstant blikk for seier

Er helt suveren i sulkyen.

VINNER HVER DAG. Superkusk Eirik Høitomt er i en suveren flyt for tiden.. Han har spennende hester i jackpotomgangen på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VINNER HVER DAG. Superkusk Eirik Høitomt er i en suveren flyt for tiden.. Han har spennende hester i jackpotomgangen på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Grip sjansen til å vinne store gevinster i jackpotomgang!

Det går fantastisk bra for Norges suverene travkusk Eirik Høitomt.

Han passerte nylig 3000 triumfer og vinner løp hver dag for tiden.

Det er jackpotomgang og 1,6 millioner ekstra i gevinstpotten.
Og Høitomt har flere interessante hester.
Men han trekker fram Most Wanted One som den mest spennende.

-Sist feilet hun fordi hun gikk med slakk sjekkreim. Den strammer jeg litt opp i dag. Hun går uten sko i dag også. Det fungerte bra sist. Hun travet et fint løp etter galoppen og var helpigg over mål. Hun var veldig bra, forteller Eirik Høitomt til Dagbladet.
-Jeg har respekt for Becky som vant veldig lett etter løpspause sist. Det er nok hesten å slå, mener Høitomt.

-En av mange

Eirik Høitomt er ikke så glad i den slitte frasen "en av mange". Men når det gjelder Dorado passer det i dag.
-Det er et åpent stayerløp. Dorado taper fra start og er nok av de siste ut. Men han tåler å gjøre en del selv. Og ja, han er en av mange som kan vinne det løpet, mener Høitomt.

-Toppform

-Jilly mistet dessverre ryggen å trave etter for tidlig i et V75-løp i Bergen lørdag. Men prestasjonen hennes var god. Hun er i toppform. Nå blir det tett med løp og mye reising på henne. Jeg vet ikke helt hvordan det vil slå ut. Indregaards Lilja synes jeg peker seg ut. Men Jilly er en som kan markeres bak favoritten, sier Eirik Høitomt.

-Kan overraske

Taxdodger Joe har ikke gledet spillere eller noen andre på en stund. Men Høitomt er ikke helt fremmed for en overraskelse.
-Jeg vet hesten er behandlet i framknærne og at han trener fint. Det er en fordel med en myk sommerbane for ham. Jeg vil kjenne på ham i varmingen og vil legge opp taktikken etter det. Det er da jeg bestemmer meg om jeg skal kjøre for fullt fra start, forteller Høitomt.

-Nå er det tet

-Det ble helt feil for Doffen sist. Da ble han dratt bakover og kom aldri løs. I kveld satser jeg alt på teten og vil sitte der. Sprint er interessant nå. Men jeg tror Trineline blir i beste laget. Men for alle som vil ha en markering til, synes jeg Doffen er aktuell, avslutter superkusk Eirik Høitomt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media