MED I TROPPEN: Radamel Falcao kommer trolig til å spille i VM, for nå er det klart at han blir med på colombianernes siste VM-oppkjøring i Argentina. Foto: AFP PHOTO / JOHN THYS
MED I TROPPEN: Radamel Falcao kommer trolig til å spille i VM, for nå er det klart at han blir med på colombianernes siste VM-oppkjøring i Argentina. Foto: AFP PHOTO / JOHN THYSVis mer

Kontrabeskjed: Superstjernen kan rekke VM likevel

Med i troppen.

Radamel Falcao kommer trolig til å spille i VM, for nå er det klart at han blir med på colombianernes siste VM-oppkjøring i Argentina.

Gladmeldingen kom tirsdag fra det colombianske fotballforbundet, og det er ingen tvil om at det økte håpet om en god turnering for colombianerne. Det har lenge vært tvil om nøkkelspilleren ville bli klar til VM, men nå ser det ut som om de største skadeproblemene han har slitt med er ryddet av veien.

«Radamel Falcao kommer til å slutte seg til VM-troppen vår i Buenos Aires, der de siste VM-forberedelsene skal finne sted. Foreløpig er han i Monaco, der han er i ferd med å avslutte fysioterapibehandlingen han har vært gjennom», heter det i en pressemelding fra det colombianske forbundet.

28-åringen scoret ni mål på 13 kamper i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, der Colombia endte på annenplass bak Argentina. Han var uheldig og skadet kneet sitt i en cupkamp med Monaco i januar, men nå ser det ut som om kneskaden er i ferd med å bli leget.

Colombia spiller i sin første VM-turnering i fotball på 16 år, og den endelige beslutningen på om Falcao kommer til å spille eller ikke blir tatt 2. juni, men alt tyder på at han får klarsignal.

Det colombianske laget skal spille oppvarmingskamper mot Senegal og Jordan før turneringen starter i Brasil, og i VM-sluttspillet er Colombia trukket i gruppe C med Hellas, Elfenbenskysten og Japan.

(NTB)