Kontroversiell exit - nå er Fellah tilbake i VIF

- Jeg innser nå at jeg var litt naiv og tenkte for mye på meg selv, sier Mohammed Fellah.

TILBAKE I VIF: Mohammed Fellah. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE I VIF: Mohammed Fellah. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Fellah spilte fire kamper for Sandefjord i Eliteserien sist høst før han ble skadd. Han opererte ankelen i november.

Før det var det seks år i dansk fotball i Esbjerg og Nordsjælland etter at han forlot Vålerenga i august 2013.

- Jeg har vært mye skadd og må ta ting i et rolig tempo. Ronny (Deila) og trenerteamet er klare på at jeg skal matches forsiktig og starte med noen kamper i 3. divisjon. Forhåpentligvis vil jeg bevise at jeg fortjener en plass på laget, og jeg er kjempeglad over at jeg får sjansen til å vise at jeg kan bidra til å løfte Vålerenga i tiden som kommer, sier Fellah vif-fotball.no.

Fellah er oppvokst på Holmlia og kom til Vålerenga første gang som 14-åring. Han debuterte på øverste nivå i 2006-sesongen.

Da Fellah reiste til Danmark var det noen Vålerenga-supportere som ikke var spesielt fornøyd med måten han forlot klubben på.

- Jeg var en ung gutt fra Holmlia som ville leve proffdrømmen i utlandet. Jeg innser nå at jeg var litt naiv og tenkte for mye på meg selv, men jeg håper å bevise at jeg fortjener denne sjansen. Jeg vil blø for drakta og ingenting vil glede meg mer enn å glede supporterne våre, sier en ydmyk Fellah og legger til;

- Det å løpe ut på Intility Arena og oppleve de fantastiske supporterne våre tror jeg er en helt sinnssyk følelse. Jeg glemmer aldri da jeg som 16-17-åring scora debutmålet mitt foran dem. Det var helt magisk, sier han.

Fellah mener alt er mye mer profesjonelt i klubben nå.

Fellah vant blant annet cupen med Vålerenga i 2008. Han var innom tre danske klubber før han returnerte til Sandefjord i 2018. Der fikk han bare fire kamper før han ble skadet, og sto derfor uten kontrakt.