Kontroversiell scoring da Juventus banket Milan

Nedturen fortsetter for Milan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Juventus overnattet med ti poengs luke på tabelltopp i italiensk serie A etter å ha utklasset Milan og vunnet 3-1 lørdag.

Milan viste fram flere nye spillere, blant dem Mattia Destro, Gabriel Paletta og Luca Antonelli. Sistnevnte markerte debuten med scoring, men det ble bare et trøstemål i en kamp hjemmelaget dominerte.

Carlos Tevez, som fylte 31 år torsdag, brukte bare et snaut kvarter på å øke ledelsen på toppscorerlista med sitt 14. seriemål. Han ble spilt gjennom av Alvaro Morata, men burde vært avblåst for en klar offside før han scoret.

Venstrebacken Antonelli, som ble hentet fra Cagliari før overgangsvinduet lukket, utlignet på et hjørnespark. Gleden varte bare tre minutter før gjestekeeper Diego Lopez feilet i feltet på et hjørnespark, og Leonardo Bonucci ga Juventus ledelsen for godt.

Milans toppscorer Jeremy Menez måtte forlate banen etter å ha fått et svimmelhetsanfall, og Morata satte punktum på en retur fra tverrligger.

Juventus er ti poeng foran Roma, som møter Cagliari søndag.

Tidligere lørdag vant også Juventus' byrival. Formsterke Torino vant 3-1 borte mot Hellas Verona og klatret til 7.-plass.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer