Kopi av Flo-brødrene

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Innvær-brødrene er Norway Cups svar på brødrene Flo. Bømlo-gutta spiller på hvert sitt Bremnes-lag. De har scoret 11 mål. Yngstemann Rune (14) er best med sju nettkjenninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi er jo ikke like store og kraftige som Flo-brødrene. Men det er jo yngstemann som scorer mest hos oss også, sier eldstemann Bjarne Innvær (19). Han legger til at han og Jan Otto (16) er «dødsstolte» av lillebrorens målteft. Selv har de scoret to mål hver i turneringa.

- Vi er ikke toppscorere, men vi er blant de tre-fire beste på laget. Dessuten legger vi mange målgivende pasninger, sier Bjarne.

Hattrick

Lillebror Rune scoret sitt sjuende mål i 64-dels finalen i går. Kampen endte med tre måls-seier til Bremnes. Dagen før hadde Rune laget hattrick i den siste kampen i den innledende runden.

- Jeg er fornøyd med innsatsen. Men det viktigste er jo ikke at jeg scorer, men at laget går videre, sier den joviale 14-åringen.

Han vil ikke være med på at det er brødrene som har gjort han til en god spiller.

- Vi trener nesten ikke sammen. Jeg trener sammen med jevnaldrende, og slik har det alltid vært. Dessuten har de ingenting å lære meg, sier han. Han legger til at brødrene har ulike sterke sider.

- Jeg har farten, Jan-Otto er bra på ballvinning, mens Bjarne er den beste teknisk, sier Rune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer