Kopi av Flo-brødrene

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Innvær-brødrene er Norway Cups svar på brødrene Flo. Bømlo-gutta spiller på hvert sitt Bremnes-lag. De har scoret 11 mål. Yngstemann Rune (14) er best med sju nettkjenninger.

- Vi er jo ikke like store og kraftige som Flo-brødrene. Men det er jo yngstemann som scorer mest hos oss også, sier eldstemann Bjarne Innvær (19). Han legger til at han og Jan Otto (16) er «dødsstolte» av lillebrorens målteft. Selv har de scoret to mål hver i turneringa.

- Vi er ikke toppscorere, men vi er blant de tre-fire beste på laget. Dessuten legger vi mange målgivende pasninger, sier Bjarne.

Hattrick

Lillebror Rune scoret sitt sjuende mål i 64-dels finalen i går. Kampen endte med tre måls-seier til Bremnes. Dagen før hadde Rune laget hattrick i den siste kampen i den innledende runden.

- Jeg er fornøyd med innsatsen. Men det viktigste er jo ikke at jeg scorer, men at laget går videre, sier den joviale 14-åringen.

Han vil ikke være med på at det er brødrene som har gjort han til en god spiller.

- Vi trener nesten ikke sammen. Jeg trener sammen med jevnaldrende, og slik har det alltid vært. Dessuten har de ingenting å lære meg, sier han. Han legger til at brødrene har ulike sterke sider.

- Jeg har farten, Jan-Otto er bra på ballvinning, mens Bjarne er den beste teknisk, sier Rune.

Pokerspill

Rune er i Norway Cup for første gang, mens brødrene har vært her før. De timene de ikke bruker på Sletta, går med til pokerspill.

- Vi har vært nede i byen litt, men vi orker ikke maset i gryta. Derfor spiller vi poker på klasserommet eller bare slapper av med musikk, sier Jan-Otto.