Koppinen ber fansen være realistiske

- Poenget skyldtes flaks.

LONDON (Dagbladet.no): Miika Koppinen slengte ut en fot i duell med John Terry og sikret Rosenborg ett poeng i slaget på Stamford Bridge.

Bare flaks, mener 29-åringen.

- Selvfølgelig var det flaks, sier Koppinen til Dagbladet.no.

Etter matchen ville noen vite om Rosenborg nå oppjusterer ambisjonene til å gå videre fra ei gruppe som ikke bare innholder Chelsea, men også Schalke og Valencia.

- Nå må vi roe oss ned litt. Vi må være realistiske. Vi har gode individuelle ferdigheter, men nå må vi prøve å få et lag ut av det, sier finnen.

Personlig likte han å bli utsatt for angrep på angrep, han karakteriserer kvelden forsiktig som travel.

- Vi spilte brukbart forsvarsspill, tok vare på sjansen vi fikk og hadde flaks, sier Koppinen.

Han har selv scoret fire seriemål i år, det var nok ikke bare hell at det var nettopp han som fikk fram skotuppen da Marek Saparas frispark duppet ned foran mål.

SUSER: Hadde det ikke vært for hjelmen, ville Petr Cech fått bakoversveis av Miika Koppinens ledermål på Stamford Bridge. Foto: AP/Scanpix
SUSER: Hadde det ikke vært for hjelmen, ville Petr Cech fått bakoversveis av Miika Koppinens ledermål på Stamford Bridge. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Jeg bare løp foran Terry og fikk beinet fram. Jeg så ikke at jeg hadde scoret før jeg så Per Ciljan jublet. Da skjønte jeg at det var mål.

Målet er naturlig nok hans aller viktigste noensinne for RBK.

For Roar Strand er det verre å vurdere Rosenborg-bragden, han har tross alt vært med i 67 kamper i Europas mest prestisjefulle turnering.

- Det er vanskelig å sammenlikne, men det er for all del en bra prestasjon. Selvfølgelig var vi heldige, men det må vi være for å ta poeng på bortebane i Champions League, sier høyreback Strand.

- Var Chelsea så gode som du forventet?

- Jeg synes de var litt tamme i første omgang, de trøkket mer på etter pause. De savnet nok Drogba og Lampard, sånn er det når store stjerner er ute.