Kopteff går fra Viking

Usikkert hvor han havner.

- Det er på tide å komme videre i min karriere. Derfor forlater jeg Viking. Egentlig har beslutningen vært tatt for flere uker siden, men det har dratt ut. Akkurat det beklager jeg. Jeg skulle gjerne overholdt fristen overfor Viking, sier Peter Kopteff til Stavanger Aftenblad.


Foreløpig er det usikkert hva som blir den neste klubben hans.

Kopteff har spilt mest på høyresiden i Viking, men spilte godt da han i går var tilbake på venstresiden i Vikings uavgjortkamp mot Slavia Praha. 

Overfor lokalavisa innrømmer han at han trives best på venstrekanten, men nevner ikke at det er medvirkende til at han velger å forlate Viking.

Klubbens neste neste kamp, mot CSKA Sofia, blir samtidig Kopteffs farvel med stavangerlaget. Finnens kontrakt går ut ved månedsskiftet.

Klubbkamerat Brede Hangeland teller også på knappene, samtidig som han stiller strenge krav til si nåværende klubb.

I går var tre klubber, og deriblant Tottenham og Hannover, til stede under Vikings kamp for å ta Hangeland nærmere i øyesyn, opplyser spillerens agent Jim Solbakken til Aftenbladet.

FORLATER STAVANGER: Peter Kopteff går til en ny klubb. Hvilken, er foreløpig ikke bestemt. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
FORLATER STAVANGER: Peter Kopteff går til en ny klubb. Hvilken, er foreløpig ikke bestemt. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer