Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koren er folkets yndling

Sloveneren med klippekort på Folkets lag - Iversen vraket.

(Dagbladet.no): Lillestrøms midtbaneelegant Robert Koren har hatt en flott åpning på Tippeligaen. Sloveneren har scoret fire mål på de første seks kampene - og er i samme periode blitt plukket ut til Folkets lag av Dagbladet.nos lesere hele fem ganger.


Den ene gangen Koren ble utelatt fra Folkets lag var etter mandagskampen mot Brann i andre serierunde - for da var allerede laget tatt ut...

Ikke på sitt beste

I går overbeviste han igjen da Start ble slått 2-1 på Åråsen. I konkurranse med spillere som Frode Johnsen, Kristofer Hæstad, Jan Gunnar Solli og Simen Brenne stakk Koren av med nesten 45 prosent av stemmene. Totalt stemte 3040 lesere fram sine favoritter. 

Assistenttrener Gunnar Halle synes det er vel fortjent med alle Koren-plasseringene på Rundens lag - men understreker at man på langt nær har sett det beste av sloveneren.

- Robert har vært bra i mange kamper,men han har mye å gå på. Når banene blir bedre, får han utnyttet mer av potensialet sitt, sier Halle til Dagbladet.no.

- Hvorfor tror du han blir valgt så ofte?

- Mye av det han gjør, blir lagt merke til. En teknisk spiller fanger blikket til folk. Dessuten har han jo scoret et par fine mål, sier Halle.

SUVEREN: «Robert Koren er suveren» synger Kanarifansen om Lillestrøms nummer 10 - og suveren er akkurat det han har vært i Tippeligaen så langt, i hvert fall om man skal dømme ut i fra Folkets lag. Foto: SCANPIX
SUVEREN: «Robert Koren er suveren» synger Kanarifansen om Lillestrøms nummer 10 - og suveren er akkurat det han har vært i Tippeligaen så langt, i hvert fall om man skal dømme ut i fra Folkets lag. Foto: SCANPIX Vis mer

Iversen vraket

Tre andre LSK-spillere ble også funnet verdig en plass blant de 11 beste i 6. serierunde: Frode Kippe, Anders Rambekk og Bjørn Helge Riise. Sistnevnte scoret sitt første mål i LSK-trøya i går.

En mann som noe overraskende ble vraket på Folkets lag er søndagens tomålsscorer Steffen Iversen.

Med drøye 16 prosent av stemmene måtte han gi tapt for Daniel Nannskog og Ole Martin Årst.

Koren er folkets yndling
<B>UTELATT:</B> Steffen Iversen scoret to mål, men er likevel utelatt fra Folkets lag.
POPULÆR: Lillestrøms Robert Koren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling