Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koren-magi på trist dag

Kanonscoring ga seier.

(Dagbladet.no): Fredrikstad - Lillestrøm 0-1.

Kampen minutt for minutt.

Verken Fredrikstad eller Lillestrøm klarte å imponere noen på den grå ettermiddagen i Plankebyen. Kun en kanonscoring av Robert Koren varmet de som så på. På kampens første 70 minutter, var det produsert én eneste målsjanse, men så eksploderte det.

Koren fikk tak i ballen på 20 meter, og klinte til på halvspretten. Ballen fikk en nydelig bue, og over en feilplassert Shaaban. Kula fortsatte spratt fra tverrligger, i bakken og opp i nettaket. Et kremmerhus alle drømmer om å score.

Snytt for straffe

Fredrikstad, som til ta ikke hadde vært i nærheten av å true Heinz Müller i Lillestrøms mål, begynte å kaste allle mann framover. Og etter 82 minutter trodde alle det skulle betale seg.

Ballen ble slått inn i feltet mot innbytter Hoås. Den 203 centimeter høye spissen ble klart holdt av Kippe, men dommer Kjetil Sælen fikk ikke med seg situasjonen.

Bortsett fra det skapte hjemmelaget ingenting. Et lite lyspunkt var Trond Erik Bertelsen, som til nå ikke har hatt noen god sesong. Venstrebacken hadde full kontroll på Bjørn Helge Riise gjennom hele kampen.

Matchvinner: Robert Korens feirer fantomscoringa si, som ble kampens eneste. Foto: Scanpix
Matchvinner: Robert Korens feirer fantomscoringa si, som ble kampens eneste. Foto: Scanpix Vis mer

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

Debatt

Fredrikstad står med bare to poeng på fire kamper. Hva bør gjøres?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media