Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koren vil bort i sommer

Men Rösler vil ikke innfri ønsket.

Lillestrøms midtbanejuvel, Robert Koren, ønsker å forlate Lillestrøm til sommeren for å komme på et høyere nivå. LSK vil imidlertid beholde sin slovenske spiss ut kontraktsperioden.

Robert Koren har lenge uttrykt ønske om å forlate Lillestrøm før kontrakten går ut denne sesongen.

Sloveneren ønsker å finne seg en annen klubb i sommer slik at han blir klar for en ny klubb til de europeiske sesongene starter på høsten.

Lillestrøm på sin side ønsker å beholde ham ut kontrakten og heller gi slipp på de eventuelle millionene de kan få for midtbanespilleren.

– Vi kan ta seriegull i år, og da er det viktigere å beholde de beste spillerne enn å tjene penger på å selge før kontrakten går ut, sier Lillestrøms trener Uwe Rösler til TV 2.

Robert Koren sier han skjønner Lillestrøms synspunkt, men ønsker likevel å komme seg bort for å komme til en bedre liga.

– Jeg skjønner at klubben ikke vil slippe meg nå, men for min egen del trenger jeg å komme meg videre snart, sier Koren. (ANB)

VIL VEKK: Robert Koren sier nå at han vil vekk fra Lillestrøm allerede når overgangsvinduet åpnet i sommer. Men Uwe Rösler vil heller beholde den viktige midtbanespilleren ut sesongen enn å få noen kroner for ham før han blir Bosman-spiller. Foto: SCANPIX
VIL VEKK: Robert Koren sier nå at han vil vekk fra Lillestrøm allerede når overgangsvinduet åpnet i sommer. Men Uwe Rösler vil heller beholde den viktige midtbanespilleren ut sesongen enn å få noen kroner for ham før han blir Bosman-spiller. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling