Korrupsjonsanklaget FIFA-topp kan bli utlevert

Jack Warner.

KAN BLI UTLEVERT:  Den korrupsjonsanklagede FIFA-toppen Jack Warner er ett steg nærmere å bli utlevert til USA. Foto: REUTERS/Andrea De Silva
KAN BLI UTLEVERT: Den korrupsjonsanklagede FIFA-toppen Jack Warner er ett steg nærmere å bli utlevert til USA. Foto: REUTERS/Andrea De Silva Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den korrupsjonsanklagede FIFA-toppen Jack Warner er ett steg nærmere å bli utlevert til USA.

Onsdag mottok riksadvokaten i Warners hjemland Trinidad og Tobago den offisielle begjæringen fra amerikanske myndigheter om utlevering.

- Jeg kan bekrefte at jeg i ettermiddag mottok en formel henvendelse om utlevering av Mr. Jack Warner, sier riksadvokat Garvin Nicholas.

- Den videre prosessen er at jeg må gjennomgå dokumentasjonen samt vurdere bevisene, og deretter avgjøre om jeg skal gi adgang til å fortsette prosessen, tilføyde han.

72 år gamle Warner er ettersøkt i USA. Den tidligere FIFA-toppen er anklaget for bestikkelser, korrupsjon og svindel.

Det er ventet at Warner vil måtte møte for en domstol i hjemlandet 27. juli.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer