Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Korsbåndet røk for Olafsen

Også skader på leddbånd og menisk.

SKADET: Korsbåndet røk for Helene Olafsen da hun falt i dagens kvalifisering i snowboardcross. Foto: REUTERS/Mike Blake
SKADET: Korsbåndet røk for Helene Olafsen da hun falt i dagens kvalifisering i snowboardcross. Foto: REUTERS/Mike Blake Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Helene Olafsen har røket korsbåndet, og har skader på menisk og leddbånd. Det melder Skiforbundet i en pressemelding i formiddag.

- Helene har røket fremre korsbånd i venstre kne. Hun har videre en skade på leddbåndet på innsiden av det samme kneet, og også en meniskskade. Hun vil mest sannsynlig måtte operere kneet, men det kan vi ikke si noe nærmere om foreløpig, sier OL-troppens lege, Ellen Moen.

Tidligere i dag falt Olafsen i kvalifiseringen i snowboardcross, og klarte ikke å flytte seg ut av løypa selv.

- En OL-medalje var det store målet. Jeg hadde forberedt meg på en lang konkurransedag, i stedet ble den veldig kort. Alt stemte i forkant av konkurransen, og jeg var der jeg ville. Det er veldig leit å være ute av spill med et røket korsbånd, og det gjør vondt også. Nå får jeg innstille meg på å være vaffelsteker i OL-leiren, sier Helene Olafsen.

Hele Norges coronakart