Korsbåndskade for Mykjåland. Alt tyder på at drømmeovergangen ryker

Det var korsbåndet som røk da Lene Mykjåland ble skadd i kvinnenes cupfinale, melder NRK. Dermed ryker drømmeovergangen til Paris Saint-Germain.

KARRIEREN I FARE: Lene Mykjalåna hadde bestemt seg for å legge opp. Så kom tilbudet fra PSG, som forandret alt. Nå kan denne skaden spolere den nye planen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KARRIEREN I FARE: Lene Mykjalåna hadde bestemt seg for å legge opp. Så kom tilbudet fra PSG, som forandret alt. Nå kan denne skaden spolere den nye planen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Jeg kan ikke tro noe annet enn at den gjør det. Jeg har hatt kontakt med dem siden det skjedde, og alle har krysset fingrene. Så får jeg prate mer med dem nå som fasiten er på plass, sier Mykjåland til NRK.

Frykten for en korsbåndskade var stor etter en legeundersøkelse mandag, og den ble bekreftet av en MR-undersøkelse tirsdag.

29-åringen hadde bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen, som ble avsluttet med en ny dobbelttriumf for LSK Kvinner. Så kom den franske storklubben på banen med et fristende tilbud, og hun var innstilt på å gripe det.

- Det har vært veldig nære. Kjæresten min fikk en positiv tilbakemelding på en jobb i dag. Det var ikke så mye som gjenstod, og jeg hadde begynt å glede meg, sa Mykjåland til VG mandag.

Nå er karrieren hennes sannsynligvis over likevel.

- Jeg klarer vel ikke helt å se at den ikke er det, sier hun til NRK.

- Det tar vel litt tid før dette synker inn, og jeg prøver å tenke at jeg ikke er den første dette skjer med, samt at det vil vise seg å være en mening med dette også etter hvert. Livet går videre etter et par dager med sutring og tårer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer