Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Korsbåndskade setter Kelly ut av spill i lang tid

Liverpool-backen må kneopereres.

KORSBÅNDSKADE: Martin Kelly ligger på gresset med smerter i høyre kne etter å ha skadet fremre korsbånd i kampen mot Manchester United i går. Liverpool-backen vil ikke være tilbake i spill før tidligst til våren. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB SCANPIX
KORSBÅNDSKADE: Martin Kelly ligger på gresset med smerter i høyre kne etter å ha skadet fremre korsbånd i kampen mot Manchester United i går. Liverpool-backen vil ikke være tilbake i spill før tidligst til våren. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Liverpools Martin Kelly må opereres for en korsbåndskade i kneet etter gårsdagens kamp mot Manchester United.

Kelly hadde akkurat vendt unna Ryan Giggs og Robin van Persie med ballen da høyrekneet bøyde seg innover, og han falt om med store smerter.

Undersøkelsene viser en skade på fremre korsbånd.

- Martin Kelly er sannsynligvis ute av spill for en betydelig tidsperiode etter at scanningen avslørte at han fikk en ruptur i fremre korsbånd i høyre kne, skriver Liverpool på sin egen hjemmeside.

Nøyaktig hvor lang tid det tar å komme tilbake til en slik skade varierer, men Liverpool må trolig regne med å unnvære 22-åringen i omkring et halvt år.

Tidligere i dag lovet Kelly å være tilbake neste år og kjempe om plassen.

- Det jeg kan si, er at det ikke er den verste skaden jeg har hatt, og jeg vil selvsagt kjempe for plassen min neste år når jeg er tilbake i bedre form og sterkere, skrev han på Twitter-profilen sin.

Daniel Agger ble båret av banen på båre noen minutter før Kelly haltet av banen, men danskens skade var mindre alvorlig en fryktet. Han har ingen båndskade i kneet, og vil snart kunne trene igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media